Home Nyheter Ny finanspodcast ska främja kvinnligt ägande

Ny finanspodcast ska främja kvinnligt ägande

Ny finanspodcast ska främja kvinnligt ägande

30 juni, 2016

Idag torsdag 30 juni lanseras Feminvest-podden, en finanspodcast som först och främst riktar sig till kvinnor. I premiäravsnittet nämns bland annat danska biotechbolaget Saniona som bevakas av BioStock.
Syftet med podden, som är en av de första i sitt slag med en huvudsakligen kvinnlig målgrupp, är att få kvinnor mer aktiva på investeringsmarknaden och främja kvinnligt ägande. Ett nytt avsnitt kommer att läggas ut varje torsdag med start idag.
Feminvest-podden sänds i samarbete med Nordnet och programledare är Annou Bergfelt, projektledare för Feminvest och Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet.
– Intresset för vårt nätverk är enormt. Genom Feminvest-podden hoppas vi kunna nå ut till alla våra medlemmar runt om i sverige och både utbilda och inspirera kvinnor att lära sig mer om investeringsmarknaden, säger Annou Bergfelt i en kommentar.
För att lyssna på Feminvest-podden, klicka här.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev