Home Nyheter Storägare tankar teckningsoptioner i Xintela

Storägare tankar teckningsoptioner i Xintela

Storägare tankar teckningsoptioner i Xintela

1 april, 2016

Fredrik Olsson
Fredrik Olsson, storägare i Xintela

Fredrik Olsson, storägare i biomedicinbolaget Xintela, har köpt drygt hundra tusen teckningsoptioner och äger nu förutom 3 835 200 aktier även 101 851 st teckningsoptioner (TO1) i bolaget. Xintela noterades på First North 22 mars.
Fredrik Olsson förvärvade 43 500 respektive 58 351 st optioner den 29 och 30 mars, vilket framgår av förteckningen över insynspersoner och dessas aktie- och optionsinnehav på Xintelas hemsida som går att hitta här.
En teckningsoption i Xintela av serie TO 1 berättigar till teckning av en ny aktie för 5 kronor under perioden 30 januari 2017–10 februari 2017. Gårdagens stängningskurs för Xintelaaktien var 5,70 kronor.
Fredrik Olssons investmentbolag Baulus Capital har förutom Xintela även större ägarintressen i läkemedelsbolagen NeuroVive, A1M Pharma och Enorama Pharma.
 
Texten är författad av BioStocks redaktion. Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev