Home Nyheter Se Sanionas presentation från Aktiespararna

Se Sanionas presentation från Aktiespararna

Se Sanionas presentation från Aktiespararna

15 april, 2016

Aktiespararna arrangerade på måndagen ett fullbokat event i Stockholm, där över 200 personer i publiken fick ta del av presentationer från bland andra Saniona, NeuroVive och Enorama Pharma. Här kan du se en inspelning från Sanionas vd Jörgen Drejers presentation.
Klicka på bilden ovan eller här för att starta filmen.
Du kan även ladda hem och ta del av Sanionas faktaspäckade presentation genom att klicka här.
 
Texten är författad av BioStocks redaktion. Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev