Home Nyheter Se alla bolagspresentationer från BioStock Live Roadshow

Se alla bolagspresentationer från BioStock Live Roadshow

Se alla bolagspresentationer från BioStock Live Roadshow

21 april, 2016

I april 2016 genomfördes fyra välbesökta investerarträffar i Stockholm, Göteborg och Lund under vinjetten BioStock Live Roadshow. Fem av Sveriges mest spännande life science-bolag presenterade sig för presumtiva investerare, och ett av eventen direktsändes dessutom i samarbete med Nyhetsbyrån Direkt. Du kan nu se samtliga presentationer i efterhand via nedanstående filmer. Klicka på bilden ovan för att se en sammanfattande intro-film och titta på respektive bolags presentationer genom att klicka på bilderna nedan.
Besökarna under BioStock Live Roadshow bjöds på bolagspresentationer, god mat & dryck och barmingel med möjlighet att ställa frågor till de medverkande bolagen. Som extra bonus presenterade BioStocks analyspartner Monocl Strategy Services aktuella trender inom svensk och internationell Life Science från en färsk branschanalys, och sist men inte minst lanserades den nya BioStock-mobilappen för aktieinformation och bevakning av alla noterade life science-bolag på svenska börslistor. Även de två sistnämnda presentationerna går att se nedan.
För att se A1M Pharmas presentation, klicka nedan.

YouTube video

För att se Aptahems presentation, klicka nedan.
YouTube video

För att se Cyxones presentation, klicka nedan.
YouTube video

För att se Enorama Pharmas presentation, klicka nedan.
YouTube video

För att se NeuroVive Pharmaceuticals presentation, klicka nedan.
YouTube video

För att se Monocl Strategy Services presentation av aktuella life science-trender, klicka nedan.
YouTube video

För att se en presentation och demo av BioStock-appen, klicka nedan.
YouTube video

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev