Missa inte chansen att vara med när några av Sveriges mest innovativa Life Science-bolag presenterar forskning i världsklass. Anmäl dig idag till BioStocks exklusiva investerarevent där det bjuds på intressanta bolagspresentationer, god mat och dryck. Du kan också följa bolagspresentationerna i realtid via webben.

Välkommen till världspremiären för BioStock som eventarrangör, när vi tillsammans med några av landets mest intressanta bolag kommer till Stockholm, Göteborg och Lund i en roadshow med fokus på Life Science. Moderator är BioStocks analyspartner Monocl Strategy Services, specialister på analys och affärsutveckling inom Life Science.

Antalet platser till eventen är begränsade, först till kvarn gäller! Länk till anmälan hittar du nedan.

biostock_event

För dig som inte kan delta på plats så går det bra att följa webbsändningen den 20e april via nätet. Presentationerna direktsänds via webbsidorna; Nyhetsbyrån Direkt, Investerarbrevet.se, Veckans Affärer och Privata Affärer samt via periscope/twitter. Du som tittar via nätet har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna via twitter/periscope och via e-post. Instruktioner för hur det går till får du när du anmäler dig samt innan eventet börjar.

Deltagande bolag:

Aptahem
Hjärt- och kärlsjukdomar står för en tredjedel av alla dödsfall i världen. Aptahem tar fram nya effektiva läkemedel mot blodproppsbildning, stroke och hjärtinfarkt och är på väg in i kliniska studier med sin läkemedelskandidat Apta-1. Bolaget är aktuellt med en företrädesemission om 19,5 MSEK som är garanterad till 80 procent och har teckningstid 18 april – 2 maj.

A1M Pharma
Utvecklar världsunik behandling och diagnostik för havandeskapsförgiftning samt en behandling av akut njurskada baserat på det kroppsegna proteinet alfa-1-mikroglobulin (A1M). Bolaget har nyligen färdigställt samt patentsökt en ny läkemedelskandidat, vilket öppnar för spännande nya affärsmöjligheter.

Cyxone
Biomedicinbolag som utvecklar läkemedel baserat på cyclotider, en typ av naturliga växtproteiner för behandling av bl.a. multipel skleros (MS) och ledgångsreumatism med färre biverkningar än dagens mediciner. Bolaget planerar för en börsnotering under våren 2016.

Enorama
Enorama erbjuder spännande produkter för människor som vill sluta röka. En marknad som genomgår enorm tillväxt. Bolaget är aktuellt för notering på Nasdaq First North i maj 2016.

NeuroVive Pharmaceutical
Är världsledande inom mitokondriell medicin med bred utvecklingsportfölj och flera läkemedelskandidater i klinik, inriktade mot stora marknader som stroke, akuta njurskador och traumatisk hjärnskada. Aktuella med företrädesemission om 94,4 MSEK med teckningstid 18 april – 2 maj.

Biostock & Laika Consulting
Lansering av BioStocks mobilapp för aktieinformation och bevakning av samtliga noterade bolag inom biotech. Ingmar Rentzhog, vd på Laika Consulting som utvecklat applikationen åt BioStock, demonstrerar applikationen.

För mer info och kostnadsfri anmälan till BioStock Live Roadshow, klicka här!
OBS: Bokningssidan öppnas i ett nytt fönster på investerarbrevet.se och du bokar längst ned på sidan.