BioStock har lanserat en ny och helt unik mobilapplikation för bevakning av life science-bolag noterade på svenska börser. Genom att ladda hem gratis-appen, som utvecklats i samarbete med Laika Consulting, till sin smartphone eller surfplatta kan investerare följa det samlade nyhetsflödet för alla noterade bolag inom bioteknik, läkemedelsutveckling, och medicinteknik.

smartphonesEn funktion för smart bevakning ger BioStock-appens användare larm och notiser vid viktiga händelser och större kursrörelser i de bolag användaren valt att bevaka, och en innovativ lösning för automatisk textanalys visar med färgkoder om det som skrivs om bolagen i nyheter, på bloggar och i foruminlägg är positivt eller negativt. Appen visar även översiktlig aktieinformation samt kurs- och nyhetshistorik för bolagen, vilket gör det enkelt att som investerare få en samlad bild över ”sina” bolag och hålla koll på  trender i aktiekurser och nyhetsflöde.

BioStock-appen lanserades under den gångna veckans investerarträffar i BioStock Live Roadshow, där den även demonstrerades av Ingmar Rentzhog, vd för Laika Consulting och projektledare för utvecklingen av den nya appen.

En inspelad presentation av BioStock-appen kan ses genom att klicka här.

Appen är gratis att ladda hem och finns både för iPhone/iPad och för Android-enheter. Du laddar enkelt ned appen genom att klicka nedan.

appstoreknapp

googleplayknapp