Home Nyheter Intervju: Xintelas introduktion på First North

Intervju: Xintelas introduktion på First North

Intervju: Xintelas introduktion på First North

22 mars, 2016

I samband med att biomedicinbolaget Xintela idag introducerades på First North i Stockholm gjordes en intervju med bolagets vd Evy Lundgren-Åkerlund, som kan ses genom att klicka på bilden ovan eller här.
Bolagets aktie föll direkt i den inledande handeln på tisdagmorgonen ned under emissionskursen 5 kronor och handlas i skrivande stund strax över 4 kronor. De teckningsoptioner (TO1) som berättigar till teckning av aktier till kursen 5 kronor i början av 2017 handlas för närvarande till runt 1 krona, vilket motsvarar en aktiekurs om 6 kronor.
BioStock har gjort en analys och värdering av Xintela som kan läsas här.
Läs också mer om Xintela på bolagets hemsida som du hittar här.
 
Texten är författad av BioStocks redaktion. Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev