Home Okategoriserad Video: Vivolines vd Patrick Greatrex på Stora Aktiedagen

Video: Vivolines vd Patrick Greatrex på Stora Aktiedagen

Video: Vivolines vd Patrick Greatrex på Stora Aktiedagen

25 november, 2015

Vivolines vd Patrick Greatrex presenterade igår på Stora Aktiedagen i Göteborg, där han bland annat berättade om bolagets kommande produktlanseringar och planerna för den förestående USA-satsningen. Han kommenterade även bolagets pågående emission med orden: “Bolagets värdering pre-money är 18,8 miljoner kronor, det tycker jag är otroligt billigt.”
Du kan se videon med hela presentationen via denna länk.
Den pågående företrädesmissionen, som avslutas den 3 december och i det första skedet kan inbringa 25 miljoner kronor till bolaget, är redan garanterad till 100 procent. Även allmänheten inbjuds att delta. Mer information och teckningssedel hittar du här.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev