Biotech är en bransch som är komplex och inte alltid helt enkel att förstå. Samtidigt är den väldigt spännande ur ett investeringsperspektiv. Som en del i BioStocks arbete för att öka intresset för bolag och investeringar inom bioteknik, medicinteknik och läkemedelsutveckling startar vi idag en online-utbildning under rubriken BioStockakademin. Gå kursen idag, klara alla frågorna i slutprovet och få ditt eget diplom. Du har dessutom möjlighet att få 500 teckningsoptioner i bolaget A1M Pharma.

BioStockakademin består av fem kortfilmer med handplockade experter som diskuterar olika ämnen inom Life Science. Målet med BioStockakademin är att utbilda investerare så att fler får upp ögonen för denna spännande och samhällsnyttiga bransch. Frågeställningar som tas upp i serien är t.ex:

  • Varför investera i biotech? 
  • Vad innebär de olika faser som kliniska studier involverar
  • Vad ska man titta på när man väljer bolag att investera i?

BioStockakademin är en kostnadsfri och enkel utbildning som syftar till att ge deltagaren en allmänt översiktlig och grundläggande bild av ett intressant, lärorikt och viktigt investeringsområde.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA VIDARE TILL BIOSTOCKAKADEMIN!

Slutprov med chans att erhålla 500 teckningsoptioner i A1M Pharma
Biotechbolaget A1M Pharma står som sponsor av BioStockakademin, som producerats av BioStock i samarbete med Laika Consulting. För att så många som möjligt ska genomföra kursen, kommer de första som går kursen och framgångsrikt klarar slutprovet att ha möjlighet att få 500 st teckningsoptioner i A1M Pharma.*

*Teckningsoptionerna har ställts till förfogande av en av A1M Pharmas huvudägare. Erbjudandet om teckningsoptioner är tidsbegränsat och gäller de 500 första som klarar slutprovet och inte äger aktier i A1M Pharma sedan tidigare.