Välkommen till en ny version av nyhets- och analystjänsten BioStock! Förutom att sidan fått ett nytt utseende och ny bakomliggande struktur, kommer vi under hösten att presentera flera spännande nyheter som vi hoppas att ni som följer BioStock – och ni är många – ska komma att uppskatta och ha god nytta av.

En första nyhet är att vi från och med idag kommer att bevaka ytterligare ett bolag: BrainCool, ett lundabaserat bolag som fokuserar på utveckling av produkter inom medicinsk kylning. Bolaget har nyligen genomfört en lyckad riktad emission och står inför en spännande höst, som vi skriver om i en första artikel här.

BioStock har även tidigare gjort en populär Söndagsintervju med BrainCools vd Martin Waleij.

I och med detta inleds en breddning av BioStocks bevakning med ambitionen att skapa en ledande nischad samlingsplats där nyheter, analyser och även finansieringserbjudanden från de intressantaste bolagen presenteras. Målsättningen är att göra BioStock till en naturlig informationsplattform för alla läsare; aktieägare, investerare och andra med intressen i life science-sektorn.

Vi välkomnar dig som läsare att höra av dig till oss och berätta om det är något du saknar på sidan, tipsa om bolag du vill att vi bevakar eller göra oss uppmärksamma på eventuella buggar på den nya sidan. Som vanligt gäller devisen att är du nöjd med vad vi erbjuder, berätta det gärna för andra. Är du missnöjd med något, berätta det för oss.

Vi ser fram emot en spännande höst!